Mithatpaşa İlkokulu

Vizyon: Gelecekte; öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği; her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu; hem öğretenlerin hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanıldığı; çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları, herkesle karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu; herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı; verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği; özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturma.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; milli kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkan sağlama.

Başarılar:

Saatler: